Шактенваж — сола Кырык сирӹштӹ, Виловат велнӹ.

Вӓрлӓнӹмӓш, ӹлӹзӹ шот Тӧрлаш

Истори Тӧрлаш

Культура Тӧрлаш

Экономика Тӧрлаш

Транспорт Тӧрлаш